Rabu, 18 Mei 2016

susahnya agar blog diindex google

susahnya agar blog diindex google

kali ini curhatan saya tentang betapa susahnya meningkatkan atau memasukkan blog ke dalam google, karena google merupakan salah satu kunci banyaknya visitor yang datang
mungkin karena blog ini adalah blog expired dan dibanned atau diblokir oleh google sehingga bagi kita blogger ya mau gimana lagi
usaha aja dah posting terus kali aja google baik hati terus blog ini kembali di index
dan semangat lagi dah main blognya
Baca selengkapnya

Sabtu, 14 Mei 2016

how to online work with PTC or paid to click

PTC is one of the ways we make money by working online, yaah than idle at all in our time so the best our online work, even though it is income derived not so much, as the name suggests looking for the money is not as easy as turning water from embernya.eyya
okee bro, perhaps several times previously I've shared on this PTC, but right there is a saying he said smoothly examined for repeated. * What to do * hehe.

how to online work with PTC or paid to click in internet
how to online work with PTC or paid to click
PTC is the way it works is

by clicking on an ad that is available there,then wait the specified time, usually large advertising prices depending on the length of time walking.
then usually after the verification of the ad with the numbers listed or unusual images appear.
after that wait, the acquisition we will be collected at our balance.

you curious? I think ordinary only, because everybody already knows. but it's okay I also share here, once wrote many beginners who want to try.
Baca selengkapnya

Kamis, 12 Mei 2016

how to play dominations in android or iphone game

how to play dominations android iphone game - and how to attack enemy in dominations, how to defense and how to make fast build our building such defenses. Dominations claimed that they would defeat the COC or Clash Of Clans, yesterday I read in seconds, and finally made me curious, what kind of game. and in the end I downloaded and tried to play it, it turns out the game dominations have also diversified strategy as well as COC, this game was very similar at all, ranging from the building, attacking even chatnya was very similar, but the concept is different, dominations brings concepts such as games PC strategies such as age empire, earth nations, so that those of you who desire to play the game can play this dominations through your android or iphone. 

How To Play Dominations
my little tips on how to play this dominations:

First, try upgrading your age continues to be a variety of buildings can quickly open and built.then, in the barrack for troops and attack the enemy to gain more loot.This game is like COC, ie build, offense and defense. so play this game just takes patience and diligent only so fast you ride and large settlements.


how the continuation of game dominations in the year 2016, if the game is to survive and if I can beat the game Clash of Clans, it was difficult relatives, see the development of Clash of Clans who are increasingly much demand for more simple, the game is also more amusing in character, even be talking about clash of Clans.yes so the above how to play dominations easy to quickly evolve, unfortunately charts for dominations looks rather ordinary, this game is more similarity as a PC game that is age of empire android, so will be reminded again how exciting playing game Age of empire in PC and can now mainin in android.every game has advantages and disadvantages of each, so nobody likes dominations nothing like Clash of Clans, all depends on the game, it's a game, if the saturation can replace another game. yet there is not the dirugiin, while we can divide the time, that time is more important than playing games, be helpful and do not be a maniac who tar instead practically autistic people
Baca selengkapnya
ngoreksi hasil midtest anak-anak

ngoreksi hasil midtest anak-anak

ternyata ngoreksi hasil ujian midtest mahasiswa capek banget brohhhh,,,,,,,baru satu kelas yang terselesaikan, sekarang sisanya tinggal satu kelas, belum lagi nanti ujiannya, capek deh bro.
tapi gapapa, namanya juga kerja yaa mau gimana lagi, mau cape seperti apapun harus terus semangat, biar kerjanya juga barokah.
dan kali ini aku dapat kabar baru, yaitu tentang mata kuliahku yang ditambah padda semester depan, sehingga jadwal ngajar lebih banyak, dan pastinya penghasilan juga nambah, oleh karena itu ngajar di sini menjadi semakin semangat.
mantap
itulah curhatan alay malam ini
salam Blogger
Baca selengkapnya

Minggu, 08 Mei 2016

Review Buku Novel Rindu karangan Tere Liye

Allbygs.com - siapa yang tak kenal Tere Liye, salah satu penulis yang buku-bukunya laris manis dijual di pasar, buku-buku karangan beliau selalu menjadi best seller di berbagai toko-toko buku seperti Gramedia dan toko lainnya. mengapa buku tere liye ini selalu laris di pasaran? kalau menurut pengamatan saya, karena dilandasi dari isi tulisannya yang bagus, berbagai bentuk tulisannya entah itu puisi, cerpen maupun novel semuanya terasa renyah, nyaman dan enak. meskipun saya sendiri kadang merasa monoton atau kaku ketika di awal-awal cerita novelnya, tetapi semakin ke tengah semakin menggigit, semakin anda ingin menghabiskan novel tersebut.
kali ini saya ingin membagikan review saya terhadap novel Rindu karangan Tere Liye, yang juga merupakan salah satu novel best seller.

Rindu oleh Tere Liye


review novel rindu
cover novel rindu tere liye
Ada beberapa kutipan yang saya sukai dari Novel ini, seperti :

“Apakah cinta sejati itu? Maka jawabannya, dalam kasus kau ini, cinta sejati adalah melepaskan. Semakin sejati perasaan itu, maka semakin tulus kau melepaskannya...Aku tahu kau akan protes, bagaimana mungkin? Kita bilang cinta itu sejati, tapi kita justru melepaskannya? Tapi inilah rumus terbalik yang tidak pernah dipahami oleh pecinta. Mereka tidak pernah mau mencoba memahami penjelasannya.

 "Apalah arti memiliki, ketika diri kami sendiri bukanlah milik kami?

Apalah arti kehilangan, ketika kami sebenarnya menemukan banyak saat kehilangan, dan sebaliknya, kehilangan banyak pula saat menemukan?

Apalah arti cinta, ketika menangis terluka atas perasaan yg seharusnya indah? Bagaimana mungkin, kami terduduk patah hati atas sesuatu yg seharusnya suci dan tidak menuntut apa pun?

Wahai, bukankah banyak kerinduan saat kami hendak melupakan? Dan tidak terbilang keinginan melupakan saat kami dalam rindu? Hingga rindu dan melupakan jaraknya setipis benang saja”


 sementara ini bersambung dulu, karena saya ada kesibukan.
^_^ 
Baca selengkapnya

Jumat, 06 Mei 2016